HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Bomlik a mosonmagyaróvári MDF?

2009.07.06. 16:11 Bosko Balaban

Felfüggesztette tevékenységét az MDF mosonmagyaróvári szervezete, Németh Sándor helyi elnök vezetői megbízatásáról lemondott, négyen pedig kiléptek a pártból.

A helyi szervezet mindaddig felfüggeszti tevékenységét, amíg Dávid Ibolya, a párt országos elnöke és Herényi Károly elnökhelyettes nem tisztázza magát az ellenük felhozott ügyészségi vádak alól - közölte Szabó Miklós, a Győr-Moson-Sopron megyei választmány elnöke. 

A Győr megyei elnök hétfőn hozta nyilvánosságra a mosonmagyaróvári MDF-szervezet pénteki taggyűlésének döntéseit. Szabó Miklós, aki maga is a mosonmagyaróvári szervezet tagja és a város polgármestere, az MTI érdeklődésére elmondta: még további kilépésekre lehet számítani, szóban ugyanis többen jelezték ebbéli szándékukat. 

A Fidesz-MDF-koalíció által vezetett város önkormányzatában jelenleg hárman képviselik a Magyar Demokrata Fórumot. A pártból most kilépők egyike önkormányzati képviselő, ezt a tisztségét azonban fenntartja - mondta Szabó Miklós. 

A legfőbb ügyész június 24-én kérte az Országgyűléstől Dávid Ibolya és Herényi Károly képviselői mentelmi jogának felfüggesztését. Az MTI úgy tudja, azért, mert Dávid Ibolya, az MDF elnöke és Herényi Károly, az MDF politikusa megalapozottan gyanúsítható kétrendbeli személyes adattal visszaélés vétségével, valamint egyrendbeli kényszerítés bűntettével az adatgyűjtési üggyel összefüggésben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr741230042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása