HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

A magyar ember már attól is fél ha ránéz egy cigány

2009.06.17. 13:50 Bosko Balaban

Riasztófegyverrel állon lőttek egy utcán várakozó roma férfit Nagykanizsán - adta közre szerdán a Zalai Hírlap a Roma Sajtóközpont értesülését.

A beszámoló szerint a sértett, B. Zoltán egy nagykanizsai középület előtt, az utcán édesanyjára várt még június 7-én, vasárnap délután. Elmondása alapján egy fiatal, fekete bakancsos, fekete ruhás, fekete baseball sapkás férfi jött felé, aki furcsán bámult rá.
"Bevallom, nagyon sötét bőrű cigányember vagyok, lehet, hogy ezért bámult, én csak ösztönösen visszanéztem, de ez elég volt neki, hogy belém kössön és támadjon" - idézte a lap a sértettet.

A középkorú roma férfi azt mondta: a fiatalember ordítani és durván káromkodni kezdett, hogy miért nézi őt. Ezután hirtelen az oldalán viselt valamilyen tartóból elővett egy fegyvert, azzal a mozdulattal fel is húzta, és rászegezte.

A sértett elmondása szerint a fegyver után nyúlt, hogy elvegye a támadótól, aki azonban azonnal elsütötte azt. A lövés az állán érte, nagyjából százforintos nagyságú sebet okozva.
A támadó elfutott, a meglőtt férfihez rendőrt hívtak, majd kórházba szállították.

A történtekkel kapcsolatban Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerdán az MTI-nek annyit mondott: valóban történt olyan eset, amikor egy férfi egy másikat az utcán riasztófegyverrel meglőtt. Nincs arról adatuk, hogy a meglőtt ember roma vagy sem.

Hozzátette: a nagykanizsai rendőrök súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoznak az ügyben.

 

Kedves SZDSZ-esek! Most örültök hogy a kampányotokkal elértétek azt hogy az emberek félnek egymástól? Elég ha egy cigány ember ránéz a másikra és a magyar ember pánikba esik. Gratulálok nektek, ezért szavazott le titeket az ország.

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr111190917

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.17. 17:33:10

Ezt sikerült elérni...Riasztófegyverrel állon lőttek egy utcán várakozó roma férfit és cigányok vertek meg egy nagymagyaroszágos pólót viselő lányt, ezek a hírek. Gratulálok, ezt a közhangulatot sikerült összehoznunk. Mert akár rasszista indulat van ezek…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.17. 17:30:37

Tehát azért lőtt rá egy vadidegenre, mert az SZDSZ miatt megrémült tőle.

Csavaros :-)

Bosko Balaban 2009.06.17. 18:21:17

A magyar közpolitika,a kormány különböző életben hozott döntései nagyban befolyásolni tudják az emberek hozzáállását. Folyamatosan sulykolták belénk hogy a magyarok utálják a cigányokat, a cigánybűnőzés szó bűnös, amúgy sincs ilyen. A cigányság nagy része esélyt se érez arra hogy munkát találjon de ezt a magyarok is éppen úgy tudják csak már nekik sincs esélyük. A munka világa pedig nagyban meghatározza hogyan állunk egymáshoz. Mivel munkájuk logikus hogy magyar emberek levadászásából fognak megélni. Szóval ilyen közhangulat uralkodik.
A valóság nem ilyen egyszerű. A valóságban azokat akik a közhangulatot ilyen szintre juttatták, felelniük kellene a tetteikért. Egy bocsánatkérést elvárnék. Az állam sikeresen kivonul az élet területeiről. Íme az eredménye.
Az SZDSZ többet árt a tolerancia ellen mint bármelyik más politikai oldal, nézet. Magyarországon a fasiszta veszélyről beszélni azért veszélyes mert ha az emberek elhiszik akkor létrejön.
Ahogyan ha túl sokat kiáltasz farkast, akkor előbb-utóbb tényleg megjelenik.
süti beállítások módosítása