HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

A Kossuth tér újraéled?

2009.04.05. 19:23 Bosko Balaban

Gonda László  bejelentette, hogy este 7-ig van ugyan engedély a tüntetésre, de addig maradnak, amíg el nem takarodik a kormány.

Egyszer már sikerült a Kossuth téren hosszabb ideig tartós tüntetéseket megszervezni. Ami akkor kiváltotta a tüntetéseket az Öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése, és a Gyurcsány kormány "reformpolitikája" volt. A jelenlegi helyzetben viszont Gyurcsány lemondásának körülményei, Bajnai Gordon kétes múltja, az országot érintő újabb megszorítások miatti aggodalom okozhatja. A tüntetőkhöz a Magyar Gárda is szeretne csatlakozni. A mai nap meghatározó lehet a Kossuth téren történő események alakulása szempontjából. Persze a rendőrség amúgy is elég rossz hírnévnek örvend. Ha újra konfliktus lesz a rendőrség ismét nem fogja tudni lemosni magáról a gyalázatot. A rendőrök is érintettek mégis, mivel elterjedt hogy a Bajnai kormány lépései miatt a rendőrök ismét tömegesen hagyják el a pályájukat. A demokráciában a legfőbb érték hogy az emberek kinyilváníthassák a véleményüket. Félek hogy ismét a rendszerváltás előtti idők módszerét fogják használni a tüntetők szétverésére. A tüntetők mellett szól a tavasz. A jó időjárás miatt kevésbé adják majd meg magukat a reménytelenségnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr351048098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása