HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Claudio Pizarro

2009.04.07. 14:28 Bosko Balaban

A Dél Amerikai országok közül az argentínok és a brazilok tele vannak remek csatárokkal. A többi ország már jóval kevesebb csatárral büszkélkedhet. Manapság talán a legjobb ilyen csatár a perui Claudio Pizarro.

Peruban a Deportivo Pesquero és az Alianza Lima játékosa volt. A Werder Bremenben vált a neve az egész világ előtt ismertté. Két szezon elég volt neki hogy a Bayern München 2001-ben megszerezze. 2001-2007 között volt a Bayern München csapatának a játékosa. A Chelsea is felfedezte a játékost de ott nem kapott elég lehetőséget. Így került vissza egy szezon után ahol először játszott Európában a Werderbe. Ezúttal mesterhármasával emlékeztette a világot hogy még mindig nagyon jó focista. Jelenleg ezzel 15 gólnál tart a szezonban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr331051823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása