HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Karsai József képviselői javadalmáról való lemondása

2009.04.07. 13:24 Bosko Balaban

Lemondott minden képviselői javadalmazásáról Karsai József, Battonya polgármestere, a szocialisták parlamenti képviselője. Karsai a nehéz gazdasági helyzet miatt döntött így, valamint a nyugdíjasok és mindazok iránt érzett szolidaritásból, akiket érinteni fogak a megszorítások.

A magyar parlamenti képviselőknek könnyű megszavazni illetve elfogadni, esetleg eltűrni a megszorításokat hiszen van miről lemondaniuk. De mi lesz azokkal az emberekkel akik már így is benne van a slamasztikában. A munkanélküliség várhatóan növekedni fog de a segélyekre szánt pénzt csökkentik. Azért van a parlamentben olyan "kormánypárti" politikus aki láthatólag együtt érez az emberek sorsával. Sok politikusunk vehetne róla példát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr91051693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása