HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

A macska és a gyerekpornó esete

2009.08.11. 10:56 Bosko Balaban

Egy floridai férfit több mint 1000 gyermekeket ábrázoló pornográf kép letöltésével vádolnak, a férfi a hírek szerint a macskáját vádolja az esettel.

A Jensen Beach-ben élő Keith Griffin gyerekpornó birtoklásával vádolják, miután a nyomozók gyermekeket ábrázoló képeket találtak otthoni számítógépén. A rendőrök elmondása szerint Griffin azzal védekezett, hogy a macskája a billentyűzetre ugrott, miközben ő zenéket töltött le, írta meg a Register.

Miután a szomszéd szobából visszatért, "furcsa dolgokat" észlelt a számítógépén. Elmondása szerint a macskája elég gyakran ráugrott a billentyűzetre, amíg a gépet egyedül hagyta. A 48 éves férfi előzetes letartóztatásban van, és 250 ezer dolláros óvadék ellenére engednék csak szabadlábra. Egyelőre a macska szerepe tisztázatlan az ügyben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr831302346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása