HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Szabadai Viktor lett az SZDSZ Új Generáció elnöke

2009.07.30. 17:23 Bosko Balaban

Az SZDSZ Új Generáció (ÚG) szerda esti rendkívüli tisztújító küldöttgyűlése Szabadai Viktort, a liberális párt ügyvivőjét választotta elnökévé. Az ÚG korábbi elnöke Léderer András június 30-án mondott le posztjáról és a pártból is kilépett. Szerdán az ÚG teljes elnöksége is megújult.

Az SZDSZ Új Generáció új elnöke Szabadai Viktor tagja az SZDSZ ügyvivői testületének, valamint az Országos Tanács elnökségének, egyben ő a párt XIII. kerületi elnöke is. Szabadai Viktor a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy a fiatalok körében népszerűbb a szabadelvű gondolat és a liberális értékrend az SZDSZ valós támogatottságánál. Az új elnök legfőbb feladatának azt nevezte, hogy ismét utat találjanak a fiatalokhoz.

Az ÚG korábbi elnöke, Léderer András június végén mondott le posztjáról és a pártból is kilépett. A politikussal együtt az ÚG teljes elnöksége is lemondott posztjáról.

A szerdai tisztújításon Janovszki Zsoltot és Kovács Pétert alelnökké, Pétervári Pétert, Jagodits Zsuzsát, Takács Róbertet és Petrányi Barnát ügyvivővé választották. Megbízatásuk két évre szól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr881278015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása