HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Jobbik EU kampány a munkáról

2009.05.02. 14:47 Bosko Balaban

Az európai választási kampány részeként Igazságosság, emberi méltóság és a munka világa - Emberközpontú Magyarországot! címmel tartott előadást a Jobbik pénteken kezdődött háromnapos majálisán Morvai Krisztina, a párt EP-listavezetője az óbudai Hajógyári-szigeten.

Szerinte a Jobbiknak és Magyarországnak történelmi feladata van az emberközpontú, igazságosságon alapuló világrend megteremtésében. A június 7-i választáson ennek az új világnak kell összecsapnia a munkásokat kihasználó világgal. Hangsúlyozta: vissza kell szerezni a munka becsületét és reményt kell adni az embereknek.

Igazságosság: Az egész társadalom egyik legfőbb problémájára tapintott a jobbik. Emberközpontú: mindent ma a pénz és a fogyasztás határoz meg, de hol van az ember mint érték? A munka világa: Ez a legfontosabb probléma az országban. Mindenkinek ténylegesen jogot és lehetőséget is kellene adni erre, nem elég a formális jog.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr201098822

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.05.02. 17:33:21

A pártmajálisok szürrealizmusa Nem lehet elégg értékelni az index dokumentarista törekvéseit, hogy a "nép egyszerű fiait" és a belőlük verbuválódó különféle pártok törzsszavazóit a videóin bemutatja. Vállalkozásuk nemes és nagyszerű. Hiszen az e…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása