HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Szanyi Tibor válasza Mesterházy Attilának

2009.06.25. 12:14 Bosko Balaban

Továbbra is úgy gondolja Szanyi Tibor, hogy valós baloldali fordulatra van szükség. Mesterházy Attila rosszallására úgy reagált a politikus: "vicces, hogy a frakcióvezető szerint mindent a frakcióban, semmit sem kifelé." Szanyi Tibor szerint kijelentése nem egy bűn kiküszöbölését jelenti, hanem az MSZP-n belüli műhelymunka szükségességét.

A politikus szerint látni kell, hogy az elmúlt 10 évben Európában a szociáldemokrata pártok egy rossz neoliberális irányba fordultak, a válság megmutatta hogy ez zsákutca volt. Nálunk is balra kell fordulni - vélte Szanyi Tibor. Az EP választások esetében a liberálisokon kívül mindenki a baloldali tortából kínálgatott állami törődést a szavazóknak - fogalmazott a politikus.

Szanyi Tibor szerint a júliusi MSZP kongresszustól nem lehet éles fordulatot várni, az MSZP megújulásához több idő kell.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr291207484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása