HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

A szabad demokraták szerint is távoznia kell posztjáról Draskovics Tibor igazságügyi miniszternek a bonyhádi robbantásos botrány miatt

2009.07.29. 00:43 Bosko Balaban

A szabad demokraták szerint is távoznia kell posztjáról Draskovics Tibor igazságügyi miniszternek a bonyhádi robbantásos botrány miatt.

A párt közleményében tudatta , hogy a tárcavezető néhány napja "olyan súlyos hibát követett el, amely után rendészeti miniszter egyetlen demokratikus országban sem maradhat a székében. A liberálisok szerint három lehetősége áll fenn, de mindegyik esetében felmerül a miniszter felelőssége. Az első eset, hogy Draskovics szándékosan nem mondott igazat, de ezt a liberálisok nem feltételezik.

A második lehetőség, hogy a rendőrség tévesen értelmezte a bizonyítékokat.

A történtekre a harmadik magyarázat az SZDSZ szerint, hogy valakik szándékosan le akarták járatni Draskovics Tibort vagy hitelteleníteni kívánták a szélsőséges csoportok elleni nyomozást.

Draskovics Tibor az elmúlt két napban elérhetetlen volt a sajtó számára és már nem kívánt nyilatkozni. Korábban a a felvételen látható részleteket firtató újságírói kérdésre úgy válaszolt, hogy nem tudja, hogy melyik robbantást mutatja a videó.

A Fidesz szerint is távoznia kell Draskovics Tibornak, mert felmerül, hogy bizonyítékokat hamisítottak és félrevezették a közvéleményt.

A szocialisták időközben már védekező álláspontra helyezkedtek. Mesterházy Attila azt mondta: Draskovics Tibor egyik beosztottja tájékoztatta félre, akitől majd meg kell válni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr971274799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása