HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Kiütöttek egy BKV-buszsofőrt

2009.07.24. 10:05 Bosko Balaban

A buszvezető az Örs vezér terén ült be hűsölni egy teraszra, majd szóváltásba keveredett egy idegennel, aki úgy arcon vágta, hogy a sofőr elvesztette az eszméletét.

Súlyos fejsérülést szenvedett az a buszvezető, aki hűsölni ült be a forróság elől az Örs vezér terén egy söröző teraszára, ahol egy ismeretlennel szóváltásba keveredett. Végül az elkövető arcon ütötte a járművezetőt, aki eszméletét vesztette, a mentők súlyos fejsérüléssel szállították kórházba. A rendőrség nyomoz az ügyben, a tettest jelenleg keresik - tájékoztatta lapunkat a közlekedési társaság.

A közlekedési vállalat korábbi, egy rákospalotai sóförverés kapcsán kiadott közleményében emlékeztetett arra, hogy az utóbbi időben mindennapossá vált a BKV dolgozóit - járművezetőket, jegyellenőröket - ért atrocitás; és százas nagyságrendűre növekedhet az idén elkövetett, dolgozóinkat ért erőszakos támadások száma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr541264564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása