HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

A rendszerekről egy vélemény

2009.04.30. 10:54 Bosko Balaban

Találtam a neten egy érdekes véleményt. Úgy gondolom hogy érdemes rajta elgondolkodni.

Azt mondom szar a rendszer, az egész világé. Mindent megfigyelni vagy ellenőrizni akarnak, az aktuális slágerürüggyel. Az embereknek mindenféle kötelezettsége van az állam felé, ellenben cserébe semmit, vagy jóval kevesebbet kap vissza, amolyan "nesze paraszt örüljél, és kuss legyen" alamizsnát, amit úgy állítanak be mintha tényleg jól járna vele az ember. Elhitetik az emberrel hogy kurvajól él, mert xy dolgot megvehet, átmossák az agyát a média segítségével.
De nézzük már meg milyen ez. A "modern" ember az élete nagy részében egy munkahelyen rohad, és sokszor a munkája is egy fölösleges, értelmetlen marhaság.
Hazamegy este, zabál, néz kicsit tv-t, játszik, megdugja az asszonyt/megdugatja magát a párjával, alszik, majd hajnalba megint kel(fáradtan, és ezzel az egészségét amortizálja le szépen lassan) és megy a munkahelyére rohadni egész nap. Megpróbál mindenkit széttaposni, hogy elérje a sikert(vagy tűri a basztatást törtető társaitól), amit a média az agyába ültet célként, és így tovább.
Fizet szépen az államnak, és teljesíti az állammal szemben a kötelességeit, mert ha nem teszi, az állami szervezetek tönkreteszik. Ha ellenáll, terrorista/bűnözőnek bélyegzik, lecsukják/megölik.
A gyerek már úgy fejlődnek, hogy egymást tapossák szét életük során, hogy előre jussanak, innen jön az hogy a gyengébbet basztatják az erősebbek, még akkor is ha hasznuk nincs belőle, csak mert élvezik, és ez lassan teljesen "normális" lesz.

A kapitalizmus, mint láthatjuk megbukott. A kommunizmus nem lehetséges az ember jelenlegi beállítottságával, a szocializmus is megbukott. Ideje változni, és valami újat alkotni, ahol az emberek nem csak látszatszabadságban és látszatboldogságban élnek (arról nem is beszélve, hogy sok országban még ezek a látszatok sincsenek meg, de ezt ugye a média nem nagyon tolja az arcunkba...). Az internet pl jó alapja lehetne egy szabadabb, igazságosabb világrendszernek, ahol az emberek mondják meg mit akarnak, és nem néhány vadbarom állat...
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr911095205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása