HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Szili és Páva a két rivális jelölt a Tubesi radar ügyében összefoghatnak

2009.05.04. 12:18 Bosko Balaban

"Ha kell, akkor jelölttársammal együtt megyek fel a Tubesre, és közösen sátrazunk ott annak érdekében, hogy a lokátor ne valósulhasson meg" - közölte a politikus, arra utalva ezzel, hogy Páva Zsolt, a Fidesz jelöltje is ellenzi a beruházást.

Amikor az ország ilyen helyzetben van, még inkább fontos hogy a két legnagyobb párt bizonyos kérdésekben ne csak egyetérteni tudjanak de össze is tudjanak fogni. Szili Katalin az MSZP egyik legnépszerűbb és leginkább együttműködőbb személye. Ha az MSZP-ben az ilyen személyekből lenne több ma az ország nem itt tartana, a Gyurcsány kormányzás se mehetett volna ilyen rossz irányba. Páva Zoltán az országos szintű politikába még nem kapott túl sok esélyt, Szili Katalinba a választáson komoly ellenfelet kapott. Pécs városát nem mindegy hogy melyik vezetés veszi át. Ám az hogy ki vezeti a várost és az hogy az emberek érdekét nézzék, nem lehet elválasztani. Nem az a fontos hogy ki dönt hanem az hogy az emberek érdekében mi mellett döntenek. Ne legyen szégyen beismerni a tévedést, ne legyen szégyen az hogy a másik oldal is ugyanazt gondolja egy kérdésben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr781101956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása