HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Merker Dávid kilép az SZDSZ-ből

2009.06.29. 20:33 Bosko Balaban

Merker Dávid a blogbejegyzésben azt írta, hogy régóta érlelődő elhatározásához a végső lökést a párt nevében eljáró parlamenti frakció adta, amikor a Bajnai-kormány vagyonadóról szóló javaslatának támogatásáról döntött.
   
A politikus leszögezte, hogy XIII. kerületi képviselőként a választóinak tartozik felelősséggel, nem pedig egy "hajdan szebb napokat élt párt nevében eljáró parlamenti frakció tagjainak." Véleménye szerint a javaslat nem adóreformot jelent, hanem "egy önkényesen kiválasztott réteg további értelmetlen sarcolását". Mint írja, "liberálisként és felelős képviselőként ezzel nem tudok közösséget vállalni".
   
Merker Dávid kijelentette, hogy a képviselői mandátumából hátralevő időszakot kitölti, továbbra is a XIII. kerület, Újlipótváros, Angyalföld és Vizafogó érdekében akar dolgozni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr831216283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása