HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

A VIII.kerülei MDF-ből léptek ki ezúttal, köztük a helyi vezető is

2009.06.30. 19:55 Bosko Balaban

Az utolsó utáni csepp volt a pohárban a Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló legfőbb ügyészi kérelem az MDF hétfőn lemondott és kilépett VIII. kerületi elnöke szerint.

Székelyné Gyökössy Dórát a helyi elnökség és a csoporttagság többsége is követte. A távozó MDF-vezető a Hír Televíziónak azt mondta, Bokros Lajos jelölésének módja, a szerinte sikeres Olajos Péter karrierjének kettétörése és a múlt heti, Dávid Ibolya elleni nyílt bizalmi szavazás miatt fogyott el végképp a józsefvárosiak pártvezetésbe vetett bizalma.

Székelyné Gyökössy Dóra 21 éve volt tagja a pártnak és 16 éve vezette a kerületi MDF szervezetet. A hétfői csoportgyűlésen megjelent Herényi Károly is, a politikus azonban nem tudta rábeszélni a tagokat a maradásra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr641218536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása