HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Véleményem Fodor Gábor tolerancia elleni kirohanásáról

2009.04.30. 11:23 Bosko Balaban

Fodor Gábor szerint akik a demokráciával, a másik ember méltóságával vagy életével szemben lépnek fel, azokkal szemben nincs tolerancia, "ott nyilván nincs kegyelem, ott a leghatározottabb fellépésre van szükség".

Több fajta rendszer van. Ha valaki például nem a demokrácia híve hanem például az alkotmányos monarchiáé (pl Angliában van ilyen), Fodor Gábor véleménye szerint felkell lépni ellenük. Szóval amikor a demokrácia védelme érdekében az embereket meglehet hurcolni, szégyenpadba vonszolni, fenyegetni őket a demokráciában ezek szerint Fodor Gábor ezt demokratikus értéknek vallja.A tolerancia a liberálisoknál az egyik legfőbb érték. Az SZDSZ saját hitelenségének legszomorúbb bizonyítéka hogy az általam eddig szakmai tudásában elismert, még hitelét valamelyest megtartott személyük is már ilyenre ragadtatja magát. Eörsi Mátyástól pl. nem várok már semmi jót. A politikusoknak főleg akiket még általános tisztelet övez nem kellene meggondolatlanul beszélniük. Ahelyett hogy a valódi problémákra koncentrálnának, miért csalódnak egyre többen a demokráciában, miért érzik sokan hogy itt diktatúra van, megint a figyelmünket akarják elterelni. Arról kell beszélni ami az embereket zavarja. Ami az embereket zavarhatja, az a demokrácia leértékelődése. Ha nem engedjük a rendszert kritizálni megint a szocializmus negatív dolgait hozzuk vissza, akkor se volt szabad a rendszert támadni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr351095255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása