HTML

Balaban blogja

Bizonyos témákról fog szólni.. Egyelőre főleg politika de sport is van.

Friss topikok

Linkblog

Lungo Drom a hazai cigányság helyzetéről

2009.05.16. 15:06 Bosko Balaban

A Lungo Drom arra számít, hogy baloldali érzelmű cigány szavazók is támogatják a Fidesz listáját az európai parlamenti választáson - mondta az LD elnöke szombaton Tamásiban, a szervezet dél-dunántúli régiós tanácskozása előtt.

Farkas Flórián elfogadhatatlannak nevezte, hogy a kormányzat "szinte minden területen a cigányságot kollektíven bünteti". A munkanélküliség ma 85-90 százalékos a cigányság körében, és a kormány semmit nem tesz ellene - tette hozzá. A június 7-ei választáson a cigányságnak ki kell fejeznie, hogy elege van a kormányzat cigánypolitikájából. "Olyan ütést kell hogy mérjen a cigányság a Fidesz-listára leadott szavazatával, hogy az megrendítse a kormányzatot" - fogalmazott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boskobalaban.blog.hu/api/trackback/id/tr361125079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása